Hakkında

Merhaba, ben Nurdan

1985 yılında İstanbul’da doğdum ve temel eğitimimi İstanbul’da tamamladım.

2003 yılında giriş yaptığım Ankara Üniversitesi DTCF Antropoloji Bölümü‘nü, Doç. Dr. Mehmet Sağır (şu an Prof. Dr.) hocamın danışmanlığında,  18-25 Yaş Aralığındaki 100 Erkek ve 100 Kız Öğrenci Arasındaki El ve Yüz Uzunluklarının İncelenmesi konulu bitirme projemle 2007 yılında bitirdim.

2009‘da İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü‘nde (şimdiki adıyla İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü) yüksek lisansa başladım.

Merhum hocam Prof. Dr. Mehmet Yaşar İşcan’la çalışma fırsatı bulduğum, Alt Yüz Bölgesinden Morfolojik Yöntemlerle Yaş Tayini konulu tezimle 2012 yılında yüksek lisans eğitimimi tamamladım ve aynı enstitüde doktora eğitimime başladım.

İstanbul Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi’nin (BAP) sağladığı destekle Dijital Ortamda İnsan Yüzlerindeki Yaşa Bağlı Değişimlerin Metrik Olarak İncelenmesi başlıklı doktora tezimi, değerli hocam Doç. Dr. Gökhan Ersoy’un danışmanlığında, Mayıs 2017 tarihinde bitirdim ve mezun oldum.

2016-2019 yılları arasında, İstanbul  Aydın Üniversitesi’nde, 2019-2020 yıları arasında İstanbul Arel Üniversitesi’nde görev aldım. Şubat 2020 tarihinden itibaren Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Adli Bilimler Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev almaktayım.

Bilgi paylaşımında bulunduğum alanlarda öğrenim görenlerin de çalışanların da alana uzak insanların da bir şeyler bulabileceği konuları boğucu bir üslup kullanmadan blogumda sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Elbette görüş, yorum ve hatta katılımlarınızla!

Hakkında” için bir yorum

Yorum bırakın